Openstaande vacatures

Al onze top vacatures op een rij, ga jij de uitdaging aan?

Vasenna is altijd actief op zoek naar facilitaire experts. Professionals die een nieuwe vaste baan zoeken, of ZZP’ers op zoek naar een uitdagende opdracht. Specialisten of generalisten binnen alle facetten van het facilitaire werkveld, die goed kunnen anticiperen op de snelle veranderingen binnen organisaties. Daar hebben wij vacatures en opdrachten voor. Afwisselende opdrachten, uitdagende opdrachten, opdrachten met perspectief.

Vacatures

Kijk hieronder welke er momenteel actueel zijn. En staat er geen functie bij die bij u past? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Voor de grootste zorginstelling in Rotterdam kijken wij uit naar een:   Productspecialist Huisvesting, Veiligheid en Duurzaamheid   Wil je werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie die er echt toe doet en ben jij een enthousiaste specialist op het gebied van huisvesting, veiligheid en duurzaamheid binnen de zorg, die goed prioriteiten kan stellen en zijn werk goed kan organiseren?
Kom jij met jouw brede bouwtechnische kennis en ervaring leidinggeven aan een team en uitdagende projecten?
Voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland heeft Vasenna connecting facility experts regelmatig vacatures en tijdelijke opdrachten voor junior, medior, senior en executive facility experts.
    Meer facilitaire kennis, maximale persoonlijke aandacht