Openstaande vacatures

Al onze top vacatures op een rij, ga jij de uitdaging aan?

Vasenna is altijd actief op zoek naar facilitaire experts. Professionals die een nieuwe vaste baan zoeken, of ZZP’ers op zoek naar een uitdagende opdracht. Specialisten of generalisten binnen alle facetten van het facilitaire werkveld, die goed kunnen anticiperen op de snelle veranderingen binnen organisaties. Daar hebben wij vacatures en opdrachten voor. Afwisselende opdrachten, uitdagende opdrachten, opdrachten met perspectief.

Vacatures

Kijk hieronder welke er momenteel actueel zijn. En staat er geen functie bij die bij u past? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

“Ben jij ambitieus, heb je al enige ervaring als Inkoper en wil jij je verder professionaliseren in het inkoopvak?”   INKOPER Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is WoonZorgcentra Haaglanden (www.wzh.nl).
“Kom jij met je team een belangrijke bijdrage leveren in het afsluiten, borgen en beheren van vastgoed- en facilitaire gerelateerde contracten?” Teamleider bedrijfsbureau/ Senior Contractmanager m/v   Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is het regionaal opleidingscentrum Zadkine (www.zadkine.nl) in Rotterdam-Rijnmond.
Kom jij met jouw kennis en kunde adviseren op het gebied van de functionaliteit en het gebruik van de huisvesting van onze opdrachtgever?
Voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland heeft Vasenna connecting facility experts regelmatig vacatures en tijdelijke opdrachten voor junior, medior, senior en executive facility experts.
    Meer facilitaire kennis, maximale persoonlijke aandacht